Tampa Bay Lightning voitti Pittsburgh Penguinsin 3-1: Nikita Kucherov ja Anthony Cirellin esitykset johtavat voittoon

Tampa Bay Lightning voitti keskiviikkona Pittsburgh Penguinsin 3-1. Tässä pelissä Nikita Kucherov, joka pukeutui nro 86 Tampa Bay Lightning Pelipaita, pelasi hyvin, teki maalin ja antoi syöttöä, kun taas Andrei Vasilevski torjui vastustajalta 24 laukausta.

Lightningin Anthony Cirelli teki myös maalin joukkueelle, ja Victor Hedman lähetti kaksi syöttöä. Lightningilla on tällä hetkellä ennätys 12 voittoa, 10 tappiota ja 5 tasapeliä, ja se on lähdössä viiden ottelun matkalle alkaen Nashville Predatorsista.

Pittsburgh Penguins on hävinnyt kolme ottelua putkeen hävittyään Philadelphia Wingsille. Jack Guentzel teki Penguinsin ainoan maalin, ja Tristan Jarry pysäytti 24 Lightningin laukausta.

Ottelun alettua Lightning teki maalin Victor Hedmanin laukauksella ensimmäisen neljänneksen 5 minuutin ja 56 sekunnin kohdalla ja siirtyi 1-0-johtoon. Nikita Kutšerov pidensi maalisarjaansa 11 otteluun ja teki Lightningin syöttöennätyksen 11 peräkkäisessä pelissä.

8 minuuttia ja 31 sekuntia toisesta neljänneksestä Nikita Kucherov teki jälleen maalin Victor Hedmanin syötöstä ja lisäsi johtoa lukemiin 2-0. Fanipaidat Jääkiekko

Sitten, kolmannen neljänneksen klo 17.04, Tanner Janot teki maalin Michael Aisimonin laukauksen kimppuun, jolloin Lightning johti 3-0. Vaikka Penguins teki maalin Jack Guentzeliltä kolmannella neljänneksellä 19.07 ja lopputulos oli 3-1, maali osui Lightningin hyökkääjään ja pomppasi verkkoon Anthony Cirellin tekemän kiekkovirheen jälkeen.

Kaiken kaikkiaan Tampa Bay Lightning voitti tässä pelissä upealla suorituksella. Heidän hyökkäävä tulivoimansa ja Anthony Cirellin torjunnat ansaitsivat joukkueen voiton ja lisäsivät luottamusta tulevaan road tripiin. Pittsburgh Penguinsin on ryhmitelty uudelleen ja löydettävä voittotapansa lopettaakseen tappioputkensa.