Slater Koekkoek taistelee ahdistusta vastaan

Slater Koekkoek on kanadalainen jääkiekkoammattilainen puolustaja, joka pelaa tällä hetkellä American Hockey Leaguen Bakersfield Condorsissa, kun hän on allekirjoittanut sopimuksen National Hockey Leaguen Edmonton Oilersin kanssa.

29-vuotias istui Oilersissa, kun joukkue muka Slater Koekkoek otti virkavapaata mielenterveyden takia, eikä hänestä ole sen jälkeen kuultu mitään. Jääkiekko Pelipaidat Lasten

Hiljattain Slater Koekkoek avautui sosiaalisessa dynamiikassa Edmonton Oilersin tämän kauden poissaolon syystä, mikä sai monet fanit huolestumaan ja lopetti kaikki spekulaatiot ja loputtomat huhut, tehden selväksi, että hän on tilassa, jossa hän kamppailee ahdistuneisuuden kanssa, eikä pysty pelaamaan säännöllisesti. Lopuksi hän kehotti olemaan ystävällisiä toisillemme, sillä koskaan ei voi tietää, mitä joku käy läpi, ja lopettamaan toisten tuomitsemisen.

Lähes kaikki ovat joskus kokeneet mielenterveysongelmia elämässään, eivätkä kaikki ymmärrä, että ahdistuneisuus ei ole jotain, jota yksilöt ajattelevat liikaa tai jonka käsittelemiseen he eivät ole henkisesti tarpeeksi vahvoja, vaan se on itse asiassa tunne, jota yksilöt eivät voi hallita ja joka on patologinen. Toivomme, että kaikki suhtautuvat asiaan vakavasti ja hakevat apua perheeltään ja ystäviltään ja jopa ammattilaislääkäreiltä. Toivottavasti Slater Koekkoek toipuu nopeasti ja on pian takaisin jäällä Edmonton Oilers Pelipaita !

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *