Ovetshkin tekee Gretzky-ennätyksen rikkomisesta uuden maalin

NHL-tilastojen mukaan Ovetshkinin 0,61 maalia ottelua kohti tällä kaudella vastaa hänen keskiarvoaan viimeisen 10 kauden aikana. Jos tämä jatkuu, hän tarvitsee 153 runkosarjapeliä saavuttaakseen 895 maalia, mikä antaa hänelle mahdollisuuden ohittaa Gretzkyn kauden 2024-25 puolivälissä.

Vaikka Ovetshkin on ollut huomattavan johdonmukainen ja kestävä 18 NHL-kautensa aikana, pelaten 1 310 Washingtonin mahdollisista 1 357 runkosarjan ottelusta, hän on 37-vuotias. Lopulta Isä-aika saisi hänet kiinni kuin kukaan muu.

Vaikka Washington Capitals Pelipaita  teki 801. ja 802. NHL-maalinsa perjantain 4-1-voitossa Winnipeg Jetsia vastaan, tasoitti ja ohitti Go Dee Howen, se on yhden historian kiertueen loppu, mutta se on myös toisen alkua. Nro 99 Wayne Gretzkystä tuli NHL:n ennätys 894 maalillaan Viesti sai virallisesti huomion.

Gretzky on pitänyt ennätystä hallussaan siitä lähtien, kun hän teki 802. maalinsa Vancouver Canucksin maalivahtia Kirk McClainia vastaan ​​23. maaliskuuta 1994, kun hän oli edelleen Los Angeles Kingsin jäsen. Hän teki 92 ylimääräistä maalia seuraavien viiden kauden aikana Kingsissä, St. Louis Bluesissa ja Rangersissa ennen kuin jäi eläkkeelle vuonna 1999.

Joten luuletko, että Ovetshkin voi ohittaa Gretzkyn? Tervetuloa kommentoimaan alle, nettisivuillamme on räätälöityjä Halvat NHL Pelipaidat. Seuraavan kerran kun Ovetshkin pelaa, jos tuet häntä, voit käyttää mukautettuja NHL-paitoja, hurraa hänelle, hurraa hänelle!

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *