Kadri allekirjoitti 7 vuoden sopimuksen Calgary Flamesin kanssa

Nazem Kadri allekirjoitti torstaina seitsemän vuoden ja 49 miljoonan dollarin sopimuksen Calgary Flamesin kanssa.

Nyt 31-vuotias Kadri teki viime kaudella Colorado Avalanchen 71 runkosarjaottelussa 28 maalia ja nosti NHL-uransa ennätyksen syötöissä (59), pisteissä (87) ja tehopisteissä (29). Hän teki myös NHL-uransa ennätyksen kuudella voittajalla.

Kadri teki sitten 15 pistettä (seitsemän maalia, kahdeksan syöttöä) 16 pudotuspeliottelussa, mikä auttoi Avalanchea voittamaan Stanley Cupin ensimmäisen kerran sitten vuoden 2001. Hän voitti jatkoajan finaalin neljännessä ottelussa Tampa Bay Lightningia vastaan. Hän jätti ensimmäisen kerran neljä ottelua väliin murtuneen peukalon takia.

Cadley sanoi, että hän ja hänen perheensä ovat erittäin iloisia ja innoissaan tästä hankinnasta. Hän on aina rakastanut Calgaryn kaupunkia, ja hän odottaa innolla voivansa antaa kaikkensa tämän joukkueen eteen ja sitten toivovansa voitavansa Stanley Cupin.

Mitä mieltä olet tästä, kommentoi alle, ja sivuiltamme löytyy Halvat NHL Pelipaidat eri joukkueille, jos haluat ostaa, tervetuloa sivuillemme, hinta on edullinen, palvelu huomaavainen ja toimitus nopea.

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *