Vegas Golden Knights innokas laajentamaan johtoasemaa jatkoajalla voittaa

Sunnuntaina pelatussa Stanley Cupin läntisen konferenssin finaalin toisessa ottelussa Vegas Golden Knightsin ensimmäiset 50 minuuttia pidettiin laajalti kaikkea muuta kuin loistavina. Kokeneen veteraanijoukkueen tapaan se kuitenkin löysi avainhetkillä hyökkäyspelin voittaakseen ottelun.

Ottelussa numerolla 81 Vegas Golden Knights Pelipaita pelannut Jonathan Marchessault tasoitti pelin, kun kolmannen erän loppuaikaa oli jäljellä 2.22. Chandler Stephenson teki voittomaalin, kun jatkoaikaa oli jäljellä 72 sekuntia, ja auttoi Vegas Golden Knightsin 3-0-voittoon. -2-voittoon Dallas Starsia vastaan. Vaikka heidän esityksensä ottelun ensimmäisten 50 minuutin aikana ei vakuuttanut kaikkia, se ei vähentänyt Golden Knightsin voimaa ja päättäväisyyttä ottelun loppuhetkillä.

Vegas Golden Knights on nyt voittanut neljä ottelua peräkkäin ja johtaa tätä seitsemän ottelun ja neljän voiton sarjaa 2-0. Vaikka he kohtasivat haasteita tässä ottelussa, he pysyivät hyvässä kunnossa ja voittivat pelin. Se matkustaa Dallasiin hakemaan lisää voittoja tiistaina pelattavassa kolmannessa ottelussa.

Kuten Jonathan Marchessault sanoi, huono esitys pelissä ei tarkoita, ettei sitä voi voittaa. Hyvät joukkueet löytävät aina keinon voittaa pelejä, kun sillä on merkitystä. Vegas Golden Knights teki juuri niin, pelasi korkealla tasolla ja voitti vastustajansa ottelun loppuhetkillä.

Peli oli jälleen yksi osoitus Vegas Golden Knightsin vahvuudesta ja sitkeydestä. Halvat NHL Pelipaidat Joukkue on voittanut neljä peliä putkeen ja sillä on hyvät mahdollisuudet voittaa lisää pelejä seuraavissa otteluissa ja tavoitella Stanley Cupin mestaruutta.