Maple Leafs voitti Hurricanesin kolmen ottelun voittosarjassa

John Tavares teki voittomaalin kolmannella neljänneksellä, jolloin Toronto Maple Leafs voitti 3-1 Carolina Hurricanesin PNC Arenalla sunnuntaina.

Toronto Maple Leafs Pelipaita pukeutunut Tavares johti Leafsin 2-1-johtoon 8:24. Mitchell Marner keräsi kiekon oikealla olevaan vastakkaiseen ympyrään ja syötti pallon Tavaresille, joka avasi 399. NHL-maalinsa.

Calle Jankrok teki maalin ja Erik Kallgren torjui 29 maalia Maple Leafsille (7-4-2), joka on voittanut kolme voittoa putkeen.

Tavaresin johdatettuaan Toronton William Nylander teki 3-1-tilanteeksi 16:25. Hän kaatoi kiekon Hurricanes-puolustajalta Jaccob Slavinilta ja teki Five-reiän voiton Andersenin (Andersen).

Joukkuetovereiden välinen yhteistyö johtaa joukkueelle odottamattomiin tuloksiin. Toronto Maple Leafsin voitto on erottamaton pelaajien välisestä hiljaisesta yhteistyöstä. Toivon, että he jatkavat kovaa työtä ja seuraavat pelit ovat tasaisia ​​ja voittoja vielä enemmän. Mitä helpompaa se on, sitä enemmän palloja siihen tulee.

Haluatko oman ja ainoan Halvat NHL Pelipaidat ? Voimme tarjota räätälöityjä NHL-vaatteita, voit muokata nimeäsi ja haluamaasi numeroa, jos olet kiinnostunut, ota rohkeasti yhteyttä!

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *