Rangers tekee kolme maalia peräkkäin voittaakseen St. Louis Bluesin 6-4

New York Rangers voitti St. Louis Bluesin 6-4 maanantaina Madison Square Gardenissa.

Vincent Trocheckilla New York Rangers Pelipaita on maali ja syöttö, Artemi Panarinilla on kaksi syöttöä 599 NHL-pisteeseen (193 maalia, 406 syöttöä) ja Igor Shesterkinilla 25 Rangers Saves (12-10-4). päättyi neljän ottelun kotiluistoon (0-3-1).

Rangersin päävalmentaja Gerald Gallant teki joitain muutoksia hyökkääjälinjaan toisen neljänneksen lopulla siirtämällä Lavernierin ja Kapokakon kolmannelta riviltä ensimmäisen linjan keskustaan ​​Mikazibanejadiin ja sijoittamalla Creedin ja Jimmy Veseyn kolmannelle riville Barclay Gudlowin kanssa.

Nämä muutokset yhdistettynä Rangersin pelin yksinkertaistamiseen ampumalla ja lyömällä verkkoa antoivat heille mahdollisuuden menestyä kolmannella neljänneksellä.

Ensimmäisen ja toisen erän kolmessa minuutissa, 53 sekunnissa tehdyt viisi maalia olivat kummankaan joukkueen nopeinta viisi maalia NHL:ssä tällä kaudella.

Oletko katsonut tätä peliä? Mitä mieltä sinä olet? Tervetuloa kommentoimaan alle, joulu lähestyy, oletko valmistanut lahjoja itsellesi, perheelle ja ystäville? Jääkiekko Pelipaidat Lasten ovat hyvä valinta, voimme tarjota myös räätälöityjä, tervetuloa kuulemaan!