Vancouver Canucks osoitti vahvaa joukkuevoimaa ja hyökkäyskykyä voittamalla Ottawa Senatorsin 6-3.

Vancouver Canucks voitti Ottawa Senatorsin 6-3 Vancouverin Rogers Arenalla pelatussa ottelussa. Tämä peli esitteli Canucksin erinomaista suorituskykyä ja tiimityötä.

Pian pelin alkamisen jälkeen Ian Cole vei Vancouverin 1-0-johtoon seulotulla laukauksella vain 2 minuutissa ja 14 sekunnissa. Sitten Pius Suter kasvatti lukemia 2-0 ensimmäisen neljänneksen 12 minuutin ja 39 sekunnin kohdalla. Hän sai nopeasti kiinni Sam Reinhartin pick-and-roll-laukauksesta ja pudotti pallon varovasti vastustajan maalin oikealle puolelle.

Myöhemmin Elias Pettersson, joka pukeutui nro 40 Vancouver Canucks Pelipaita, teki kolmannen maalin ajalla 16 minuuttia ja 34 sekuntia ja auttoi Canucksia 3-0-johtoon. J.T. Miller teki nopeasti 4-0 24 sekuntia myöhemmin, kun Ottawan Jack Sanderson esti hänen laukauksensa ja pomppasi verkkoon.

Elias Pettersson teki jälleen maalin 17 minuuttia ja 53 sekuntia ennen ensimmäisen erän loppua ja lisäsi lukemia 5-0 hallitsevalla maalilla.

1 minuutti ja 31 sekuntia toisen neljänneksen alun jälkeen Claude Giroux mursi umpikujan Senatorsille ja nosti tilanteen 5-1.

Vancouver Canucks jatkoi hyökkäysvauhtiaan: 37 sekuntia kolmannen neljänneksen alun jälkeen Vladimir Tarasenko teki maalin ja tasoitti tilanteeksi 5-2. Vladimir Tarasenko teki jälleen maalin 17 minuuttia ja 29 sekuntia pelin jälkeen, jolloin tilanne on 5-3. Maali työnnettiin maalin sivuun, kun vara maalivahti Cole Caufield ei ollut lähellä maalia. Halvat NHL Pelipaidat

Pius Suter teki kuitenkin 6-3 vain 13 sekuntia myöhemmin Cole Caufieldin hanskasta pomppineen sinisen linjan syötössä.

Tämä voitto on erittäin tärkeä Vancouver Canucksille. He toipuivat viime torstain tappiosta Philadelphia Flying Eaglesille ja ovat voittaneet 8 voittoa, yhden tasapelin ja kaksi tappiota 11 viimeisestä ottelustaan. Tämä voitto osoitti joukkueen erinomaista tiimityötä ja hyökkäyskykyä. Vaikka Ottawa Senators osoitti jonkin verran kykyä taistella takaisin, he eivät lopulta onnistuneet sulkemaan kuilua.