Matt Bouldy voitti Detroit Red Wingsin 7-4 Minnesota Wildsissa

Minnesota Wilds Pelipaita pukeutunut Matt Bouldy teki ensimmäisen NHL:n hattutempun Minnesota Wildsin 7-4-voitossa Detroit Red Wingsistä.

20-vuotias tulokas, jolla on myös syöttöjä, on kerännyt tällä kaudella 14 pistettä (seitsemän maalia, seitsemän syöttöä) 13 pelissä.

Kirill Kaprizov teki kaksi maalia ja yhden syöttöpisteen, ja Mats Zuccarello teki kolme syöttöä Minnesotalle (30-11-3), joka on antanut 3 syöttöä aiemmin, on voittanut 8 ottelustaan ​​9 ja on 12-0-1 viimeisissä 13 ottelussaan. ottelut Xcel Energy Centerissä. Kaapo Kahkonen torjui 30 kertaa. Halvat NHL Pelipaidat

Red Wings meni varhain johtoon, kun hän teki kaksi ensimmäisestä kolmesta laukauksestaan.

Ensimmäisen neljänneksen kohdalla 1:27 Larkin johti 1-0. Zuccarellon virheen jälkeen Larkin liukastui neutraalin alueen yli tehden osittaisen tauon Jordie Bennin kaatuttua Wildin alueelle.

Klo 5.29 Boldy teki 2-1-tilanteeksi, kun hän käänsi Red Wingsin puolustajan Marc Staalin ja iski laukauksen matalasta tolppasta.

Bordi teki sitten 2-2-maalin tehomaalilla tilanteessa 8:04 ja ohjasi Zucarellon syötteen paikkaan.

Kapritsov johti Minnesotan 3-2-johtoon toisella neljänneksellä 4:54. Zuccarello myönsi pallon laatikon yläosassa Kapritsoville, joka esti ennen kuin teki maalin vasemmalta. Bordi teki hattutempun ja teki tilanteeksi 4-2:18 ja 13. Hän ohjasi pallon leveäksi oikean tolpan ohi Jared Spurgeonin syötöstä ennen kuin hän syöksyi sisään Nedlikovicin oikean tyynyn takaa.

Joel Eriksson Ek lisäsi johtoaan 5-2 kolmannen erän kello 8:00, kun hän ohjasi Boldyn syötöä voimapelissä.

Lucas Raymond laittoi Red Wingsin 5-3 voimapeliin vasemmalta kierrokselta klo 9.43.

Nedeljkovic nousi penkiltä ja Sam Gagner teki 5-4-tilanteeksi 18:14, kun Robby Fabbrin ensimmäinen laukaus osui oikeaan tolppaan.

Kapritsov ampui tyhjiin verkkoihin 6-4 ja Ryan Hartman 7-4 2-1 klo 19:45.