2023 NHL:n vapaiden agenttien markkinat: Anaheim Ducksin allekirjoitus- ja siirtotrendien analyysi

Kun NHL-vapaiden agenttien markkinat avautuvat vuonna 2023, joukkueet ovat alkaneet hankkia vapaita agentteja vahvistaakseen kokoonpanoa ja täyttääkseen avoimia paikkoja. Yksi esimerkki tämän onnistumisesta on Anaheim Ducks, joka on myös onnistuneesti hankkinut uudelleen useita rajoitettuja vapaita agenttejaan hankittuaan useita uusia pelaajia. Tässä on joitain Anaheim Ducksin vuoden 2023 vapaan agentin allekirjoituksia ja laajennuksia.

Tärkeimmät allekirjoitetut pelaajat ovat: Alex Killorn allekirjoitti 4 vuoden sopimuksen Ducksin kanssa, Radko Gudas allekirjoitti 3 vuoden sopimuksen Ducksin kanssa, Benoit-Olivier Groulx allekirjoitti 1 vuoden sopimuksen Ducksin kanssa, Troy Terry allekirjoitti Ducksin kanssa Seitsemän vuoden sopimus, Trevor Zegras allekirjoitti 3 vuoden sopimuksen Ducksin kanssa.

Vapaita agentteja ovat pääasiassa: Axel Andersson, Nathan Beaulieu, Simon Benoit, Max Comtois, Michael Del Zotto, Olle Eriksson Ek, Derek Grant, Scott Harrington, Jayson Megna, Olli Juolevi, Bryce Kindopp, Justin Kirkland, John Moore, Chase Priskie, Kevin Shattenkirk, Dylan Sikura, Josiah Slavin, Anthony Stolarz.

Anaheim Ducksille veteraanipelaajat, kuten Alex Killorn ja Radko Gudas, tuovat lisää kokemusta ja syvyyttä joukkueeseen. Samaan aikaan rajoitettujen vapaiden agenttien, kuten Lukas Dostalin, Benoit-Olivier Groulxin, Troy Terryn ja Trevor Zegrasin, uusiminen loi myös vankan pohjan joukkueen vakaudelle ja tulevaisuudelle.

Lisäksi vaikka Anaheim Ducks menetti useita rajoittamattomia vapaita agentteja, heillä on edelleen runsaasti vaihtoehtoja vapaiden agenttien markkinoilla. Jääkiekko Pelipaidat Lasten Joukkueet voivat täyttää avoimia paikkoja hankkimalla uusia pelaajia tai etsimällä korvaajia kauppamarkkinoilta. Kaiken kaikkiaan Anaheim Ducksin suorituskyky vuoden 2023 vapaiden agenttien markkinoilla on ollut positiivinen, ruiskuttaen uutta verta joukkueeseen ja säilyttäen samalla avainpelaajat. Uskon, että kun uusi kausi tulee, he pärjäävät entistä paremmin ja antavat kaikille kirkkaan fiiliksen.

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *