Jack Eichel teki voittajan jatkoajalla! Vegas Golden Knights voitti Dallas Starsin 2-1

Vegas Golden Knights voitti Dallas Starsin 2-1 keskiviikkona, kun Jack Eichel teki ratkaisevan maalin vain minuutin ja 57 sekunnin kuluttua jatkoajasta. Ottelu pelattiin American Airlines Centerissä.

Maalihetkellä Vegasin 9. Vegas Golden Knights Pelipaita pukeutunut Jack Eichel hallitsi taitavasti löysää kiekkoa ja ampui rangaistusalueen oikealta puolelta Las Vegasin kaatuneen Jake Oettingerin ohi. ratkaiseva voitto.

Las Vegasin pelaaja Michael Amadio pelasi hyvin ja teki maalin joukkueelle, kun taas maalivahti Adin Hill torjui 31 kertaa erinomaisella suorituksella. Molemmat joukkueet pelasivat yhdessä myös viime kaudella, jolloin Vegas voitti Dallas Starsin läntisen konferenssin finaalissa matkalla ensimmäisen Stanley Cupin voittoon.

Tarkasteltaessa Dallas Starsia uudelleen, heidän pelaaja Roope Hintz teki myös maalin, ja Jake Oettinger torjui joukkueessa 24 kertaa. Vaikka Dallas tasoitti pelin, se ei lopulta voinut estää Vegasia voittamasta.

Michael Amadio avasi Vegasin maalin ensimmäisessä erässä 10:26. Hän käytti hyväkseen Nicolas Royn sokeaa takasyöttöä ja lähetti kiekon onnistuneesti Jake Oettingerin maalin oikealle puolelle.

Roope Hintz tasoitti toisen neljänneksen lopussa. Hän oli juuri tullut penkiltä ja hyödynsi Vegasin puolustuksen laiminlyöntiä löytääkseen aukon ja syöttääkseen kiekon onnistuneesti vastustajan viiden reiän maaliin. Jääkiekko Pelipaidat Lasten

Tämä peli osoitti kovaa kilpailua kahden vahvan joukkueen välillä, ja Vegas Golden Knights voitti lopulta Jack Eichelin maalin, mikä lisäsi kirkkaan linjan heidän tämän kauden ennätykseensä. luku, ja Dallas Starsin on jatkettava kovasti työtä kääntääkseen tilanteen. häviävä tilanne.