Chicago Blackhawksilla on erittäin tärkeitä pelejä ensi kaudella

Chicago Blackhawks aikataulussa on erittäin tärkeitä pelejä. Onneksi tämä ei ole niin kuin viime vuonna, joukkue pelasi juuri samaa joukkuetta divisioonassa. Tänä vuonna NHL aloitti uudelleen pelaamisen kaikkia vastaan, minkä pitäisi tarjota mielenkiintoisia jääkiekko -otteluita.

Monet joukkueen aloittelijat eivät ole koskaan pelanneet Halvat NHL Pelipaidat-yleisön edessä, joten tämä on ehdottomasti jännittävä kotipeli joukkueelle ja faneille.

1. 19. lokakuuta New York Islanders -ottelun avausta vastaan

New York Islanders ja Chicago Blackhawks eivät ole koskaan olleet suurimpia vastustajia. Mutta Hawks kohtaa heidät kotiottelussaan, mikä on ehdottomasti jännittävä peli.

2. 30. lokakuuta St. Louisissa-kilpailun paluu

Seuraava askel on suuri paluu St. Louis/Chicago -kilpailusta. Kauden 2019-20 jälkeen Blues ja Blackhawks eivät ole pelanneet toisiaan uudelleen, mutta koska he ovat pelanneet todella tärkeän pelin, se on ollut pidempi.

3. 17. marraskuuta Seattlessa-New Team New Place

Seattle Sea Monsters on NHL -joukkue! Tämä on heidän ensimmäinen kautensa liigassa, mikä tarkoittaa, että Chicago aloittaa uuden uuden joukkueen. Viimeksi kun NHL liittyi joukkueeseen, Vegas Golden Cavaliersiin, he hallitsivat täysin Hawksia ensimmäisellä kaudellaan. Toivottavasti tällä kertaa Hawksin tilanne paranee.

4. 28. joulukuuta Columbus Blue Jackets-Bokwestin paluuta vastaan

Blackhawks valitsi Adam Boqvistin 8. sijalla vuonna 2018. Näyttää siltä, ​​että suurin osa urastaan ​​lukitaan Blackhawksin pelipaidassa, mutta vain muutama vuosi myöhemmin hänet vaihdettiin Blue Jacketsiin vastineeksi Seth Jonesille.

5. 6. maaliskuuta Tampa Bay Chargersia vastaan-mestaruus saapuu kaupunkiin

Tampa Bay Chargers hallitsi Blackhawksia melkein joka kerta, kun molemmat joukkueet tapasivat viime kaudella. Hawksille tämän kauden pitäisi olla erilainen, ja näin minä näin, kun mestari tuli kaupunkiin 6. maaliskuuta.

Odotan innolla Blackhawksin seuraavia otteluita

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *