Florida Panthers voitti Nashville Predatorsin 5-0 ennen kauden alkua

Oliver Ekman-Larsson pelasi hyvin ensimmäisessä esiintyessään Florida Panthers ja lisäsi kolme syöttöä 5-0-voittoon Nashville Predatorsista. Ottelu, joka pidettiin Amerant Bank Arenalla Sunrisessa, Floridassa, oli molemmille joukkueille kauden debyytti.

Sinä iltana Mackie Samoskevich teki kaksi maalia ja syötti, kun taas Eetu Luostarinen teki myös kaksi maalia. Spencer Knight pelasi hyvin aloitusmaalivahtina ja torjui 13 kertaa, ja myös Ludovic Waeber osoitti voimansa ja torjui 10 kertaa.

Nashville Predatorsin Kevin Lankinen torjui Floridaa vastaan ​​erinomaiset 19 torjuntaa 21 laukauksella ennen kuin hänet korvasi Troy Grosenick, joka torjui 14.

Pelin aikana William Lockwood pääsi johtoon murtautuessaan umpikujaan ensimmäisen neljänneksen 5 minuutin ja 56 sekunnin kohdalla, jolloin Florida johti 1-0 dominoivalla maalilla.

Seuraavaksi Oliver Ekman-Larssonin erinomainen suorituskyky auttoi joukkuetta jatkamaan hyökkäämistä. Eetu Luostarinen teki erinomaisen etumaalin toisen erän 7. minuutilla, jolloin tilanne oli 2-0. Sitten joukkue tarttui jälleen tilaisuuteen ja teki toisen edullisen maalin, jolloin tilanne oli 3-0.

Kolmannella neljänneksellä tulos kasvoi 4-0:ksi 2 minuutin ja 53 sekunnin kohdalla ja jatkoi kasvuaan 5-0:ksi 17 minuutin ja 08 sekunnin kohdalla.

Florida teki neljä maalia yhdeksästä mahdollisuudesta saada etua, mikä osoitti vahvaa hyökkäyskykyään, kun taas Nashville ei onnistunut tarttumaan viiteen mahdollisuuteen saada etua ja menetti hyvän tilaisuuden tehdä maalin. Halvat NHL Pelipaidat

Tämä peli merkitsi Oliver Ekman-Larssonin Florida-debyyttiä ja osoitti myös hänen erinomaisen syöttökykynsä ja vaikutuksensa hyökkäykseen. Samaan aikaan tämä alkukauden voitto ruokki myös itseluottamusta Florida Cheetahsiin ja antoi heille toivoa menestyksestä uudella kaudella. Joukkue jatkaa harjoittelun ja valmistautumisen vahvistamista vastaamaan tuleviin haasteisiin.