McDavid tukee Campbellia allekirjoittamaan Edmonton Oilersin kanssa

Campbell allekirjoitti viisivuotisen 25 miljoonan dollarin sopimuksen Edmonton Oilersin kanssa 13. heinäkuuta, kun Maple Leafs teki 2,50 maalia, torjui 0,916 ja torjui seitsemän pelikieltoa 77 ottelussa (75 aloitusta). (75 lähtöä) keskimäärin 51-14-9 2019-22. Mike Smithin, 40, ei odoteta palaavan ja Miko Koskinen allekirjoittaa kaksivuotisen sopimuksen Sveitsin eliitin HC Luganon kanssa, Campbellista tulee Oilers, jota tukee 23-vuotias Stewart Skinner Starter.

McDavid liittyi muun muassa Oilersin joukkuetoverien Darnell Nursen, Evan Bouchardin ja Devin Shoren sekä Maple Leafsin hyökkääjän Mitchell Manan ja puolustaja Jack Muzinin kanssa tukemaan paikallisia hyväntekeväisyysjärjestöjä SickKids Hospital ja UJA Federation. Oilersin pelaajat sanoivat odottavansa innolla läntisen konferenssin finaalin rakentamista, kun lopullinen Stanley Cupin mestari Colorado Avalanche pyyhkäisi heidät pois Top 7 -sarjasta.

McDavid käsitteli tätä ja muita aiheita Q&A-istunnossa. Hän toivoo ja tukee Campbelliä jatkamaan sopimusta Oilersin kanssa, ja hän toivoo voivansa jatkaa hänen tukenaan ja luoda hyvän ennätyksen Oilersille!

Mitä mieltä olet tästä, haluatko Campbellin jäävän Edmonton Oilersiin? Tervetuloa kommentoimaan alla, ja verkkosivustomme tarjoaa eri joukkueiden Halvat NHL Pelipaidat . Jos tarvitset sitä, voitko ottaa meihin yhteyttä milloin tahansa? Kiitos!

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *