Edmonton Oilers kääntää Toronto Maple Leafsin ja jatkaa voittosarjaa 11. peliin

Edmonton Oilers käänsi Toronto Maple Leafsin 4-2 ja voitti 11. peräkkäisen voittonsa franchising-historiassa. Ryan McLeod, joka pukeutui nro 71 Edmonton Oilers Pelipaita, teki johtomaalin, kun ottelua oli jäljellä 3:05, mikä auttoi joukkuetta käänteessä.
Tässä pelissä Ryan McLeod sai lisälaukauksen Cody Ceciltä ja syrjäytti laukauksen maalilta, mikä nosti Edmontonin johtoon. Hän kertoi etsineensä syöttömahdollisuuksia ja oli onnekas löytää pieni aukko ja onnistunut osumaan palloon. Hän pelasi hyvin yhden pelin tauon jälkeen.

Lisäksi Derek Ryan, Leon Draisaitl ja Evan Bouchard tekivät myös Oilersin maalin. Vaikka Edmonton jäi kahdella maalilla toisella jaksolla, se jatkoi pisintä voittoputkiaan franchising-historiassa ja voitti 4-2. Stuart Skinner torjui 25 laukausta.

Leon Draisaitl sanoi, että tämä oli erittäin kilpailuhenkinen ja jännittävä peli, vastustaja Toronto Maple Leafs on vahva joukkue vahvoilla pelaajilla ja erinomaisella puolustuksella. He osoittivat rauhallisuutta ja sinnikkyyttä ansaitakseen tärkeän voiton. Hän mainitsi myös, että useasti pelien myöhäinen voitto lisää itseluottamusta ja rauhallisuuden tunnetta, kun tietää, ettei kolmannen neljänneksen alussa tarvitse kiirehtiä tasapeliin, mikä on merkki joukkueen kypsymisestä.

Samaan aikaan Toronto Maple Leafsin Auston Matthews teki maalin ja lähetti syöttöpisteen, ja Pontus Holmberg antoi kaksi syöttöä. Maple Leafs on hävinnyt neljä peräkkäistä peliä (0 voittoa, 3 tappiota ja 1 tasapeli). nhl pelipaidat Maalivahti Martin Jones torjui 28 laukausta.

Tämän pelin päättyminen osoitti Edmonton Oilersin vahvuuden ja sitkeyden, joka käänsi onnistuneesti Toronto Maple Leafsin ja jatkoi pisintä voittoputkiaan franchising-historiassa. Toronto Maple Leafsille neljän peräkkäisen pelin häviäminen on epäilemättä haaste, mutta heillä on silti vahva lista ja laatu. Tämä tappio toimii motivaationa heille etsiä palautusta ja parannusta toivoen voittavan rytminsä takaisin seuraavissa peleissä.