Calgary Flames siirsi kolme ottelua

NHL ilmoitti maanantaina, että Calgary Firen kolme seuraavaa peliä on siirretty, koska kuusi Calgary Flames Pelipaita pukeutunutta pelaajaa ja yksi henkilökunnan jäsen noudattavat NHL:n uutta kruunuepidemiasopimusta.

Seremoniaan osallistuivat hyökkääjät Elias Lindholm, Andrew Manjapane, Brad Richardson ja Adam Ruzika, puolustajat Christopher Tanev ja Nikita Zadorov sekä yksi Trainers.

NHL mainitsi myös mahdollisen välityksen jatkamisen ja positiivisemmat tapaukset lähipäivinä. Flamesin oli määrä pelata maanantaina Chicago Blackhawksin ja Nashville Predatorsin kanssa tiistaina, Fanipaidat Jääkiekko ja se isännöi Toronto Maple Leafsia torstaina. Näiden pelien ajankohtaa ei ole vielä päätetty.

Calgaryn harjoitustilat on suljettu pelaajilta toistaiseksi.

Flames (15-7-6) kohtaa Columbus Blue Jacketsin kotonaan lauantaina. He sijoittuivat toiseksi kahdeksan joukkueen joukossa Tyynenmeren divisioonassa, yhden pisteen Anaheim Ducksia jäljessä.

COVID-19-ongelmien vuoksi NHL on siirtänyt 8 ottelua tälle kaudelle. Viime kaudella 55 peliä siirrettiin; kaikki nämä tehtiin osana 56 pelin aikataulua.

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *