Miten Patrick Kane pärjää uudessa joukkueessaan?

Patrick Kane on ollut omistautunut pelaajalleen yli vuosikymmenen ajan siitä lähtien, kun Blackhawks valitsi hänet ykköseksi vuonna 2007, ja hän on elänyt hypeen mukaan voittamalla kolme Stanley Cupia kuudessa vuodessa, ansaiten itselleen ja joukkueelleen ylivoimaista kunniaa.

Nyt Rangersiin siirryttäessä kaikki on yhtäkkiä muuttunut, eikä entisen ympäristön ja tapojen juurruttaminen ole kenellekään helppo asia, saati sitten, että hän olisi tullut pois parrasvaloista, mutta se on tosiasia, että hän on siirtynyt Blackhawksista Rangersiin, joten katso, mikä on muuttunut Kanen kohdalla hänen uudessa joukkueessaan New York Rangers Pelipaita numero 88 yllään.

Ensinnäkin, on ollut hienovarainen muutos hänen kieli kohti hänen uusi joukkue, kutsumasta hänen uusi joukkue ”he” muutama päivä sitten ”tämä joukkue”, koska hän on ottanut kutsua Rangers hänen joukkueensa, mikä merkitsee askeleen ylöspäin hyväksynnän sisäpuolelta, säätö jää aikaa. Se oli ajan kysymys.

Mutta ongelmia on ollut, onkohan se vaikuttanut hänen itseluottamukseensa? On pelannut kahdessa pelissä, mutta päättyi tappioon, ehkä siksi, ettei ollut osallistunut koko joukkueen aamuluisteluun ennen kumpaakaan peliä. Uusi joukkue, tuntemattomat kasvot, tuntematon ympäristö, toivottavasti veteraani pystyy voittamaan tilapäiset vaikeudet ja kääntämään iskun motivaatioksi pelata mukavaa peliä uudessa joukkueessaan. Halvat NHL Pelipaidat Onko sinulla hyviä neuvoja uuteen ympäristöön sopeutumiseen? Jätä rohkeasti ajatuksiasi.

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *