Panarinilla on kolme syöttöä New York Rangersin 5-2-voitossa Washington Capitalsia vastaan

New York Rangersin ja Washington Capitalsin välisessä ottelussa, joka pidettiin täällä Capital One Arenalla, Rangers ratsasti mahtavilla vahvuuksillaan 5-2 -vierasvoittoon Washington Capitalsista Metropolitan-divisioonassa.

Erityisesti Artemi Panarin, joka kantoi New York Rangers Pelipaita numerolla 10, antoi tässä ottelussa kolme syöttöpistettä New York Rangersille, kun taas Dylan Strome ja Alex Platts saivat myös kaksi syöttöpistettä Capitalsille, ja Darcy Cooper teki huikeat 29 torjuntaa, kaikki hienossa esityksessä, joka tarjosi yleisölle hienon pelin.

Ensimmäisen erän avauserän puolivälissä Miller teki ensin rystyltä ohi Coomben ja teki 1-0. Tämän jälkeen Kapka käytti vauhtia hyväkseen ja venytti johtoaseman 3-0:aan toisessa erässä, jolloin koko areena oli elossa jännityksestä kaikkien nähtäväksi. Ajan loppuessa Capitals onnistui saamaan yhden pisteen takaisin ajassa 13.23, mutta Rangers oli vahva ja venytti johtonsa pian 4-1:een, josta Capitals ei pystynyt toipumaan tasoihin ja hävisi lopulta ottelun kolmella pisteellä. Jääkiekko Pelipaidat Lasten

Rangersin valmentaja Gerard Gallant sanoi ottelun jälkeen olevansa erittäin tyytyväinen pelaajiensa esitykseen tässä ottelussa ja viimeisen kahden vuoden aikana, ja oli luottavainen seuraavaa ottelua ajatellen. Pääkaupunkilaisten päävalmentaja Peter Laviolette puolestaan pohti ottelun tulosta ja sanoi, että he olisivat voineet pärjätä paremmin ja pahoitteli tappiota.

Joten ne, jotka pitävät näistä kahdesta joukkueesta, älkää jättäkö väliin jännittävää peliä, joka varmasti saa kaikkien sydämet sykkimään, ja toivottavasti he pystyvät pelaamaan vielä paremmin ja saavuttamaan hyviä tuloksia tulevaisuudessa.