Tony DeAngelon on osoitettava, että hurrikaani on oikea

Uutisia: Hurricanes aikoo allekirjoittaa Tony D’Angelon, kun vapaiden toimistojen markkinat avautuvat. Carolinan fanit räjähtivät nopeasti sosiaalisessa mediassa vastauksena näihin raportteihin. Keskiviikkona DeAngelo allekirjoitti yhden vuoden miljoonan dollarin sopimuksen Halvat NHL Pelipaidat

DiAngelo on yhdysvaltalainen ammattilainen jääkiekon puolustava pelaaja ja hyökkäävä puolustava pelaaja. Hyvä luistelu, avoimen jään näkeminen, kuten liittyä sprinttiin. Hän pystyy liikuttamaan kiekkoa hyvin ja hänellä on hyvä visio, jonka avulla hän voi ohjata vahvoja pelejä. Pelaa tällä hetkellä Carolina Hurricanes National Hockey League -sarjassa. Hän on aiemmin pelannut Arizona Coyotesia ja New York Rangersia vastaan.

Fanit eivät ole kovin kiinnostuneita harkitsemaan DeAngelon toimintaa jäällä. Jotkut heistä eivät enää tue klubia. Tämä on klubi, joka peittää itsensä ”jääkiekko on kaikille”. Mutta Tony DeAngelo sanoi hallitsevansa muutamaa käyttäytymistä ja toimivan paremmin seuraavalla kerralla.

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *