Crosby tekee viimeisen maalin ja kaatoi Columbus Blue Jacketsin 3-2

Sidney Crosby teki voittomaalin 2:14 kolmannella neljänneksellä, kun Pittsburgh Penguins voitti Columbus Blue Jacketsin 3-2 National Arenalla sunnuntaina.

”Sidney Crossin viimeinen maali, luulen, että se vain osoittaa joustavuutta, jota tämä joukkue osoitti tänä iltana”, Pittsburghin valmentaja Mike Sullivan sanoi. Sidney Crosby Pelipaita

Evgeni Malkin teki maalin myös kolmannella neljänneksellä ja Casey DeSmith torjui 32 Penguinsille (33-14-8), joka katkaisi kolmen ottelun tappioputken voittaen 1-0 New York Rangersin lauantaina. Brian Rust antoi kaksi syöttöä.

Roslovic tekee maalin ja syöttää, Mezlikins torjui 37 kertaa (27-25-1) Blue Jacketsille ensimmäisessä lähdössä viidessä ottelussa alaraajavamman vuoksi.

Roslovic ampui oikealle osoittavan rannelaukauksen toisen neljänneksen kohdalla 8:39, jolloin Blue Jackets johti 2-1-johtoon.

Malkin teki voimakkaan maalin kolmannen neljänneksen kohdalla 11:54 ja teki tilanteeksi 2-2 ja nappasi Rustin syötön. Maali syntyi 23 sekuntia sen jälkeen, kun Sullivan käytti Penguinsin aikalisää levätäkseen huippuyksikkönsä 1:06:n jälkeen.

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *