Buffalo Sabres voitti niukasti Hurricanesin rangaistuspotkukilpailussa, Ukko-Pekka Luukkonen nousi pelin keskipisteeseen

NHL:ssä jokainen peli on täynnä intohimoa ja jännitystä, ja viimeisin Buffalo Sabresin ja Carolina Hurricanesin välinen ottelu oli vielä enemmän. Kovan kilpailun jälkeen Buffalo Sabres voitti niukasti Hurricanesin lukemin 3-2. Pelin keskipisteeksi nousi maalivahti Ukko-Pekka Luukkosen erinomainen suoritus rangaistuspotkukilpailussa.

Ottelun alettua molemmat osapuolet aloittivat kovaa taistelua. Ensimmäisen neljänneksen kohdalla 2 minuuttia ja 40 sekuntia Hurricanes siirtyi johtoon murtaakseen lukkiutumisen ja siirtyäkseen 1-0-johtoon. Buffalo Sabres ei kuitenkaan antanut periksi, vaan tasoitti Jeff Skinnerin toisen neljänneksen 6:27. Myöhemmin molemmat osapuolet joutuivat jälleen umpikujaan, kunnes Hurricanes meni jälleen johtoon kolmannen neljänneksen 14 minuutin ja 42 sekunnin kohdalla.

Pelin viimeisillä hetkillä Buffalo Sabres osoitti kuitenkin sitkeää taisteluhenkeä. Kolmannen neljänneksen 15 minuuttia ja 55 sekuntia he tasoittivat maalin 2-2:een. Jääkiekko Pelipaidat Tässä vaiheessa peli eteni kireään rangaistuspotkukilpailuun.

Rangaistuslaukauskilpailussa huomion keskipisteeseen nousi pelaaja Ukko-Pekka Luukkonen. Hän nappasi lujasti vastustajan laukaukset kerta toisensa jälkeen ja osti arvokasta aikaa ja mahdollisuuksia joukkueelle. Lopulta Buffalo Sabres voitti pelin onnistuneesti Casey Mittelstadtin päämaalilla.

Tämän pelin jälkeen Buffalo Sabres saavutti ensimmäisen kolmen ottelun voittoputkinsa tällä kaudella, ja heidän moraalinsa vahvistui. Carolina Hurricanes on kärsinyt kaksi peräkkäistä tappiota ja on huolestuttavassa kunnossa. Pelin aikana joukkueen voittoon oli epäilemättä eniten vaikuttanut Ukko-Pekka Luukkosen loistava suoritus, jonka sankarillinen suoritus antoi toivoa Buffalo Sabresin tulevaisuudesta. odottaa niitä innolla