Washington Capitals voitti New Jersey Devilsin 6-3

Alex Ovetshkin teki maalin neljän maalin toisessa erässä Washington Capitalsille, joka voitti New Jersey Devilsin maanantaina 6-3.

Ovetshkin johti Washington Capitals Pelipaita numero 8. 4-1 ja ohitti Gordie Howen 122 pallolla sijoittuen toiseksi NHL:n pelien voittajien luettelossa. Jaromir Jagr johtaa sarjaa 135 maalilla.

9 minuuttia ja 16 sekuntia toisella neljänneksellä Hathaway teki maalin vastakkain kierrossa vasemmalta ja johti 2-1. Conor Sheary teki 47 sekunnin jälkeen maalintekoon 3-1 10:03.

Klo 17.14 Ovetshkin jatkoi yksin johtoaan vasemmalta, ja Jensen teki maalin 33 sekuntia myöhemmin johtaen 5-1 klo 17.47.

Ovetshkin on tehnyt 783 maalia, neljä kertaa vähemmän kuin Howe (786), jolla on eniten maaleja joukkueessa HHL:n historiassa.

Thomas Tatarsin oikeaan tolppaan syöksytty pallo johti Devilsiin 5-2-johtoon kolmannen neljänneksen 4:08.

Jesper Bratt pidensi voittoputkiaan kuuteen peliin (yksi maali, kahdeksan syöttöä) ja teki maalin tilanteessa 9.06 ja teki 5-3.

Protas eteni 6-3-finaaliin klo 16:11.

Onnittelut Washington Capitals -joukkueelle, he ovat voittanut yksi toisensa jälkeen äskettäin, ja toivon peräkkäisiä voittoja ensi kaudella. Sivustollamme on Halvat NHL Pelipaidat eri joukkueilta. Tarjoamme myös räätälöityjä NHL-paitoja. Uusi kausi on alkamassa , tule ja valitse haluamasi NHL-paita!