Trouba on viettänyt elämänsä harjoittelemalla Rangersin kapteenin roolia

Rangers nimesi Trouban 28. kapteeniksi 9. elokuuta. New York Rangers Pelipaita pukeutunut Trouba on taistellut tittelistä sen jälkeen, kun hän saapui New Yorkiin yli neljä vuotta sitten. Muutto ja kaupunki on antanut hänelle mahdollisuuden kasvaa vahvaksi ja arvostetuksi johtajaksi.

Kun Jacob Trouba oli 13-vuotias, hän kirjoitti joitakin tavoitteistaan ​​muistikirjaan Notre Damessa. Hänen tavoitteensa oli olla NHL-kapteeni, ja nyt hänen tavoitteensa on vihdoin saavutettu.

28-vuotias New York Rangersin puolustaja käski vanhempiensa kaivaa muistikirjan esiin hänen lapsuuden makuuhuoneestaan ​​kotonaan Rochesterissa Michiganissa elokuun alussa. Hänen täytyi vielä tarkistaa, että yksi hänen muistamansa kirjoittamistaan ​​tavoitteista oli saavutettu.

Onnittelut Truballe tavoitteidensa saavuttamisesta, entä te, ja toivotamme hänelle onnea NHL-urallaan. Sivustomme tarjoaa henkilökohtaisia ​​mukautettuja Fanipaidat Jääkiekko, jos haluat mukauttaa pelipaitaasi, sivustomme on hyvä valinta, tervetuloa sivuillemme!

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *