Talbot jättää Ottawa Senatorsin kauden väliin loukkaantumisen vuoksi

Cam Talbot jättää kauden alun Ottawa Senatorsissa väliin, ja hänen odotetaan jäävän väliin 5-7 viikkoa ylävartalovamman vuoksi.

Senators osti 35-vuotiaan maalivahtia 12. Ottawa Senators Pelipaita heinäkuuta villissä kaupassa Minnesotan kanssa. Hän on 32-12-4 2,76 kenttämaalin keskiarvolla ja 0,911 torjuntaprosentilla 49 pelissä (48 aloitusta) viime kaudella Wildin kanssa, 4,15 GAA ja 0,846 ERA Stanley Cupin pudotuspeleissä. Säästöprosentti on 0-1.

Ottawa väitti maanantaina maalivahti Magnus Hellbergin luopuneen Seattle Krakensin luopumisesta. 31-vuotias maalivahti on 2-2-0 2,81 GAA:lla ja 0,869 torjuntaprosentilla viidessä NHL-ottelussa Nashville Predatorsin, New York Rangersin ja Detroit Red Wingsin kanssa.

Toivon, että hänen vammansa paranee mahdollisimman pian ja palaa joukkueeseen mahdollisimman pian, rukoilkaamme hänen puolestaan ​​yhdessä, verkkosivustollamme on erilaisia ​​joukkueen Halvat NHL Pelipaidat, tarjoamme myös yksilöllisiä räätälöityjä, voit mukauttaa haluamasi nimi ja numero!

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *