Pittsburgh Penguins toivoo myös Evgeni Malkinin jäävän

35-vuotias vartija, joka allekirjoitti kuuden vuoden, 36,6 miljoonan dollarin (6,1 miljoonan dollarin keskimääräinen vuosiarvo) sopimuksen torstaina ennen kuin suostui osallistumaan vuoden 2022 Upper Deckin NHL-draftiin kotikaupungissaan Bell Centerissä, sanoi olevansa erittäin onnellinen. Haluaisin nähdä Penguinsin allekirjoittavan 35-vuotiaan centerin ennen kuin hänestä tulee rajoittamaton vapaa agentti 13. heinäkuuta. Halvat NHL Pelipaidat

Kris Letang on aina halunnut jäädä Pittsburgh Penguinsiin ja on laatinut uuden sopimuksensa siinä toivossa, että vanha joukkuetoveri Evgeni Malkin jää myös.

Pittsburghin 34-vuotias kapteenien Sidney Crosbyn, Malkinin ja Letangin joukkue on voittanut Stanley Cupin yhdessä (2009, 2016, 2017). Penguins, jolla on tämä ydin, on päässyt Stanley Cupin pudotuspeleihin 16 peräkkäisenä kautena, mikä on pisin sarja Pohjois-Amerikan suurista ammattilaisurheiluliigajoukkueista, mutta ensimmäinen neljästä viimeisestä pudotuspelistä. Myös kierros hävisi. Pittsburgh Penguins Pelipaita

Penguinsin valmentaja Mike Sullivan, joka johti heidät kahteen viimeiseen mestaruuteensa, sanoi, että oli tärkeää pitää ydin ennallaan ja löytää muita tapoja parantaa kokoonpanoa sen jälkeen, kun New York Rangers hävisi jatkoajalla 4-3. Itäisen konferenssin ensimmäisen kierroksen peli 7 Madison Square Gardenissa 15. toukokuuta.

Le Tang, jonka Penguins valitsi NHL:n vuoden 2005 draftin kolmannella kierroksella (62.), pelasi kaikki 16 kautta Crosbyn ja Malkinin kanssa. Letang on samaa mieltä siitä, että heidän paluulleen NHL:n kärkeen on useita syitä.

Sullivan on NHL:n toiseksi pisin valmentaja (seitsemän kautta) Tampa Bay Lightningin Jon Cooperin (10) jälkeen, ja hän auttoi Pittsburghia voittamaan kauden jokaisella kaudellaan. pudotuspelien karsintoja. Sullivan sanoi, että toimitusjohtaja Ron Hextor työskentelee kovasti joka päivä avatakseen ikkunan Penguinsin ytimelle.

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *