Patrik Laine jää 3-4 viikon poissa loukkaantumisen vuoksi

Patrik Laine odotetaan jäävän Columbus Blue Jacketsista 3-4 viikkoa väliin nilkan nyrjähtämisen vuoksi.

Hyökkääjä loukkaantui lauantain 4-3-tappiossa New York Islandersille. Columbus Blue Jackets Pelipaita pukeutuneella Laineella on neljä pistettä (kaksi maalia, kaksi syöttöä) kahdeksassa pelissä. Hän jäi väliin kuusi peliä aiemmin tällä kaudella, kun hän nyrjähti oikean kyynärpäänsä New Jersey Devilsia vastaan ​​12. lokakuuta, minkä odotetaan pitävän hänet poissa 3-4 viikkoa.

Blue Jacketsiltä puuttuu myös paras puolustava duo Zach Werenski, joka on sivussa kauden ajaksi sijoiltaan sijoittuneen olkapään ja repeytyneen labrumin vuoksi, minkä Nick Blankenburg odottaa jäävän 6-8 viikkoa väliin murtuneen nilkan ja korkean nilkan nyrjähdyksen vuoksi. Kaikki loukkaantuivat Philadelphia Flyersin 5-2-voitossa 10. marraskuuta.

Tämän tyyppinen jäälaji on myös loukkaantumisalttiimpi.Toivon, että pelaajat osaavat suojautua hyvin, ja toivon, että Patrik Laine toipuu mahdollisimman pian.Hän loukkaantui, mikä sai myös hänen fanejaan huolestumaan ja kaikki osanotot häntä. Hän sanoi myös toipuvansa loukkaantumisesta mahdollisimman pian.

Joulu lähestyy, oletko saanut Fanipaidat Jääkiekko valmiiksi sinulle ja perheellesi? Sivustomme tarjoaa räätälöityjä Halvat NHL Pelipaidat, voit muokata nimeäsi ja numeroasi, jos sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä!

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *