McKinnon voitti lopulta Cupin Avalanchen kanssa

Colorado Avalanche voitti Stanley Cupin 2-1 Stanley Cupin finaalin kuudennessa pelissä Amalie Arenalla sunnuntaina.

Avalanche valitsi McKinnonin ykkösvalintaan vuoden 2013 NHL-draftissa, kun keskus voitti 2013-14 NHL-aloittelijan Calder Trophyn 18-vuotiaana, pian sen jälkeen, kun Sakicin tuli General Manager. Colorado Avalanche Pelipaita Johnson ja Gabriel Landskog olivat hänen joukkuetovereitaan tuolloin.

Vuoden 2014 läntisen konferenssin ensimmäisen kierroksen tappion jälkeen Colorado jäi kolme vuotta peräkkäin poissa Stanley Cupin pudotuspeleistä ja sijoittui NHL:ssä viimeiseksi 48 pisteellä kaudella 2016-17.

Avalanche hävisi ensimmäisellä kierroksella vuonna 2018 ja hävisi sitten toisella kierroksella kolme vuotta peräkkäin. Vuosi sitten he voittivat President’s Trophyn NHL:n runkosarjan parhaana joukkueena, mutta hävisivät Vegas Golden Knightsille kuudessa pelissä, ja viimeisessä torvessa ilmaantui erilainen tunnelma.

Lopulta Avalanche meni pudotuspeleissä lukemiin 16-4, ei koskaan jäänyt sarjassa perässä, saavutti 10 paluuvoittoa ja voitti kaksi kertaa puolustaneet mestarit.

He makasivat siellä yhdessä halaten toisiaan poisheitetyissä kepissä ja hanskoissa, kun joukkuetoverit juhlivat verkon takana. Lopulta McKinnon veti Johnsonin ylös, ja he halasivat uudelleen, ja kaikki hurrasivat.

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *