McDavid harjoittelee Oilersin kanssa ensimmäistä kertaa sopimuksesta luopumisen jälkeen

Connor McDavid harjoitteli Edmonton Oilersin kanssa keskiviikkona ensimmäistä kertaa sen jälkeen, kun hänet poistettiin NHL:n COVID-19-protokollasta sunnuntaina, ja hän oli erityisen iloinen saadessaan jatkaa harjoittelua Edmonton Oilers Pelipaita.

Keskustan odotetaan pelaavan Ottawa Senatorsia vastaan ​​lauantaina. Edmontonin kapteeni aloitti COVID-19-protokollan tammikuun 5. päivänä eikä hävinnyt 4-2 Toronto Maple Leafsissä sinä iltana. Halvat NHL Pelipaidat

Keskusta on kerännyt 53 pistettä (19 maalia, 34 syöttöä) 33 pelissä, ja se on tasapisteissä NHL:n maalinteossa Oilersin tallikaverinsa Leon Dresserin kanssa (26 maalia, 27 syöttöä 34 pelissä).

Edmontonin oli määrä isännöidä Ottawaa maanantaina, mutta peli siirrettiin lauantaille, kun viisi pelaajaa ja kuusi Oilersin tukihenkilöä oli sovittu 8. tammikuuta. McDavidin odotetaan harjoittelevan sunnuntaina ennen harjoitusten peruuttamista ja pelaamista maanantaina.

Oilersin hyökkääjät Kyle Turis, Warren Fogler, Tyler Benson, Brendan Perini, Kyle Yamamoto ja puolustajat Slater Kirk ja Evan Bouchard noudattavat edelleen COVID-19-protokollia, mikä johti Edmontonin harjoittelemaan keskiviikkona 15 luistelijan ja kahden maalivahtien kanssa.

Edmonton isännöi myös Minnesota Wildia keskiviikkona, Vegas Golden Knightsia perjantaina, Winnipeg Jetsiä sunnuntaina ja Chicago Blackhawksia 18. tammikuuta Kanadan kaupungin osallistumisrajan vuoksi.

Lauantain Senatorsia vastaan ​​pelatun pelin jälkeen Oilersin seuraava ottelu on 20. tammikuuta kotonaan Florida Panthersia vastaan.

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *