Mangiapane allekirjoitti kolmivuotisen sopimuksen Calgary Flamesin kanssa

Andrew Manjapane allekirjoitti kolmivuotisen 17,4 miljoonan dollarin sopimuksen Calgary Flamesin kanssa tiistaina. Ja perjantaiksi ajoitettu palkkavälityskäsittely vältettiin.

Calgary Flames vältti myös välimiesmenettelyn Oliver Callingtonin kanssa; puolustaja allekirjoitti kaksivuotisen 5 miljoonan dollarin sopimuksen aiemmin tiistaina. Kuulemistilaisuus on määrä pitää 10. elokuuta.

Mangiapane saavutti NHL-uransa ennätykset maaleissa (35), syötöissä (20) ja pisteissä (55) 82 runkosarjan ottelussa Calgary Flamesin kanssa viime kaudella. Hänellä on 6 pistettä (3 maalia, 3 syöttöä) 12 ottelussa Stanley Cupin pudotuspeleissä.

Calgary valitsi NHL:n vuoden 2015 draftin 6. kierroksella (yleensä 166.), hän teki 132 pistettä (78 maalia, 54 syöttöä) 260 runkosarjapelissä ja 12 pistettä (6 maalia, 6 syöttöä) 27 pudotuspeliottelussa.

Mitä mieltä olet Mangiapanen sopimuksesta Calgary Flamesiin, pidätkö hänestä? Joka tapauksessa me kaikki toivomme, että hän voi kehittyä yhä paremmin Calgary Flamesissa ja antaa enemmän panosta Calgary Flamesiin. Lisäksi verkkosivuillamme on eri joukkueiden Halvat NHL Pelipaidat. Jos tarvitset sitä, tervetuloa sivuillemme!

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *