Jääkiekko Kanadassa on tärkeä keino kasvattaa ihmisten vahvaa tahtoa ja ryhmätyön henkeä.

Kanadalaiset paitsi keksivät jääkiekon ja muotoilivat kansainvälisten jääkiekkokilpailujen säännöt, mutta kanadalaiset jääkiekkoilijat innoittavat kanadalaisia ​​aina erinomaisella suorituskyvyllä ja vaikuttavilla tuloksilla kansainvälisissä kilpailuissa. Ensimmäiset talviolympialaiset pidettiin Chamonix’ssa, Ranskassa. Kanadan joukkue kukisti kaikki eurooppalaiset vastustajat ehdottomalla edulla ja voitti ensimmäisen jääkiekkomitalin talviolympialaisten historiassa. voitti myös Kanadan joukkue. Niele. Halvat NHL Pelipaidat

Kanadan jääkiekon historiassa on ollut monia jääkiekon supertähtiä, mikä paitsi parantaa kanadalaisen jääkiekon kansainvälistä mainetta, myös auttaa rohkaisemaan enemmän nuoria omistautumaan jääkiekolle, ja sillä on tärkeä rooli jääkiekon lahjakkuuskoulutus. Kanadalaiset loivat myös maailman suurimman ammattilaisjääkiekkoilun liigan – NHL: n. Nykyään joukkueiden määrä on kasvanut jopa 30. Joukossa useita perinteisiä joukkueita on Kanadasta. Vaikka muut joukkueet ovat Yhdysvalloista, he joukkueita on edelleen yli 30. Puolet pelaajista on syntynyt Kanadassa.

Kanadan jääkiekkokulttuuri tarjoaa epäilemättä paljon kokemusta jääkiekon kehityksestä maassani. Hyödyntämällä vuoden 2022 Peking-Zhangjiao-talviolympialaisten onnistunutta tarjousta joukko suotuisia politiikkoja tarjoaa myös suotuisat olosuhteet kehitykselle Kiinassa. Tulevaisuudessa on tarpeen täydentää koulutusjärjestelmää ja arviointijärjestelmää, järjestää useita eri tasoisia liigoja; saada aikaan kansan massojen kiinnostus; pyrkiä kehittämään jääkiekon joukkopohjaa kotimaani, ja muodostavat polun kiinalaisten ominaisuuksien omaavan jääkiekon kehittämiselle.

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *