Claire of the Panthers vahingossa tapahtuneen naarmuuntumisen jälkeen

Florida Panthers hävisi ottelun Washington Capitalsia vastaan ​​perjantai-iltana, mutta kun laitahyökkääjä Anthony Duclair vetäytyi yllättäen lämmittelypelistä ja naarmuuntui, he ottivat yhden parhaista hyökkääjistään. Yksi tulee peliin. Halvat NHL Pelipaidat

Nyt väliaikainen päävalmentaja Andrew Brunette sanoo, että Florida Panthers Pelipaita pukeutunut Du Claire loukkaantuu alavartaloon joka päivä. Pelin jälkeen Brunette kutsui naarmua ”odottamattomaksi”, ja Du Claire vedettiin pois suurimman osan ajasta varmuuden vuoksi. Hän kuitenkin sanoi, että Duclairi arvioidaan lähipäivinä.

Maxim Mamin, joka on tehnyt maalin kaikissa neljässä ottelussa tällä kaudella, teki yhteistyötä Jonathan Huberdon ja Sam Bennettin kanssa Duclercin poissa ollessa.

Kun Panthers antoi hänelle kolmivuotisen 9 miljoonan dollarin uusimissopimuksen tällä offseasonilla, Duclair sai vihdoin vakaan tuoton tällä offseasonilla. Hän loistaa tämän kauden maalilistalla tehden 17 pistettä 19 pelissä, mikä tuo Panthersille erittäin kuuman alun.

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *